Най-здравословното изстискване на сок

С новата бавнооборотна сокоизстисквачка на Philips

  Вашата дневна доза хранителни вещества

   

  Вземете дневната си доза хранителни вещества – с естествени фибри от плодове и зеленчуци – със свежи сокове, домашно приготвени от вас с нашата нова смилаща сокоизстисквачка. Това е по-бавен процес на изстискване, тъй като сокоизстисквачката изцежда внимателно всяка капка от пресните плодове и зеленчуци, включително листни зеленчуци и ядки.

  Всички наши сокоизстисквачки се отличават с уникалната ни технология QuickClean – за бързо почистване за 1 минута. Така че изстискването може да се впише лесно в дневния ви хранителен режим.

  400 г
  СЗО препоръчва 400 г плодове и зеленчуци на ден
  1,7 милиона души
  Всяка година животът на 1,7 милиона души може да бъде спасен с приемането на повече плодове и зеленчуци
  Плодове
  Плодовете и зеленчуците са неизменна част от всяка балансирана диета
  Домашно приготвени сокове
  Домашно приготвените сокове със свежи съставки може да съдържат до 90%* от хранителните вещества в плодовете и зеленчуците

  Напрвете сок от плодове, зеленчуци и дори ядки и зеленолистни!

  Detox program

  Вземете своята 30-дневна детокс програма

   

  1) Купете бавна сокоизстисквачка Philips от моделите HR1897/30, HR1896/70 или HR1895/80

  2) Регистрирайте покупката си в MyPhilips тук

  3) Изтеглете 30-дневената детокс програма, разработена от нутрициониста Маги Пашова*. Програмата получавате безплатно на email адреса, с който сте се регистрирали в MyPhilips

   

   

  Ако имате нужда от съдействие по време на регистрирането на продукта в My Philips, свържете се с нашия контакт център: 02/ 491 6274
  *
  Детокс програмата не е разработена индивидуално. При специфични здравословни състояния препоръчваме консултация с лекар.

  Повече сок, преливащ от здраве

  Насладете се на сок с повече фибри и витамини благодарение на технологията Micro masticating.

  Вземете дневната си доза здраве

  check-symbol
  Полезен сок от плодове, зеленчуци и ядки.
  check-symbol
  Почистване за 1 минута с QuickClean – благодарение на дизайна без цедка
  check-symbol
  Компактен дизайн, подходящ за кухненския ви плот
  check-symbol

  Вземете своята безплатна детокс програма. Вижте повече тук


  Технология MicroMasticating – изцежда 90% от сока

   

  • Раздробява съставките на малки парченца
  • Изстисква нежно, освобождавайки сок
  • Изстисква в микроскопичен мащаб, освобождавайки дори още повече хранителен сок чрез по-силен натиск, използвайки метален шпиндел

  Бързо и лесно почистване

   

  Благодарение на интелигентния дизайн частите на Micro Juicer се разглобяват лесно и се почистват с изплакване без необходимост от кухненски инструменти. Създадохме и дизайн без цедка – за още по-бързо почистване за по-малко от 1 минута.

  Oтзиви

  С тази машина преминаването към по-здравословна диета е лесно. Извлича максимално количество сок от плодовете и зеленчуците, а плодовата каша се почиства лесно. Едно бързо изплакване и отново е готова за използване.

  приложение за здравословни напитки

  Безплатно изтегляне на вдъхновяващи рецепти и съвети за здравословен начин на живот

   

  Изтеглете приложението Healthy Drinks на Philips сега. То е удобен начин да получите максимални резултати при изстискване и смесване. Така че можете да започнете да приготвяте здравословни и вкусни сокове или пък да обогатите набора си от рецепти. 

  В крайна сметка, свежите сокове и смутита са чудесен начин да увеличите приеманото съдържание витамини и други жизненоважни хранителни вещества.

  Икона на App store
  Get it on Google play
  № 1

  Като световен лидер в производството на сокоизстисквачки Philips ви предлага и бавнооборотни, и центробежни сокоизстисквачки. Тъй като са създадени за лесна употреба и почистване, ще искате да ги използвате всеки ден.

  Лесни и вкусни здравословни рецепти

   

  От „Скакалец“ до „Зелена богиня“ – подбрахме колекция от рецепти, които са лесни за приготвяне с вашата сокоизстисквачка Philips. Изтеглете безплатно и се насладете на вкусни, здравословни сокове.