Бананова торта с шоколад

125 грама масло

150 грама захар

ванилова захар

2 яйца
2 банана

1 чаена лъжичка. бакпулвер

250грама брашно

70 грама млечен шоколад

1 чаена лъжичка масло за

смазване на тавата

1 чаена лъжичка пудра захар

за украса

 

Заготовка : 10 минути 
 
Порции : 8  
 
Program: BAKE
 
Готвене: 50 минути
 
Начин на приготвяне:
1. Смесете маслото с ваниловата захар. Добавете яйцата едно по едно и разбийте сместа. Добавете след това обелените и смачкани банани, и брашното, смесено с бакпулвера.
2. В края добавете шоколадовите кубчета. Спестете малко шоколад за украса.
3. Намажете вътрешната страна на съда за готвене с масло, изсипете отгоре сместа с бананите и я разстелете равномерно. Поръсете отгоре с шоколадови кубчета.
4. Изберете програма BAKE (печене), при 150 * температура и задайте време за готвене 50 минути, и затворете капака.
5. В края на програмата отворете капака и оставете тортата да изстине.
6. Когато програмата свърши, Philips Multicooker автоматично ще превключи в режим KEEP WARM (поддържане на температурата).
7. След като готвенето приключи, изключете уреда от контакта.
 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.