Кисело зеле по ловджийски

1,5 кг. кисело зеле

1 лук. нарязан

0,4 кг. наденциа,

нарязана на колелца

0.3 кг. свинска плещка
нарязана на кубчета

1 лъжица зeхтин

5 г. сушени гъби,

предварително накиснати

1 ябълка,

нарязана на четвъртинки

4 бр. сушени сливи

100 мл. вода

2 дафинови листа

3 зърна бахар

3 зърна хвойна

черен и шарен пипер на зърна

 
Заготовка: 10 минути
 
Порции: 6
 
Program: FRY / STEW / BAKE  
 
Готвене: 2 часа
 
Начин на приготвяне:
1. Сложете зехтина в съда за готвене и добавете лука.
2. Натиснете MENU бутона и изберете FRY. Натиснете COOKING TIME и задайте 5 мин. Натиснете START разбърквайки от време на време.
3. След това добавете нарязаната наденица и месото и задайте FRY за 10 мин на отворен капак.
4. Добавете киселото зеле, дафиновия лист, всички подправки, гъбите, налейте малко вода и задайте програма STEW за 1 час и 30 мин.. Затворете капака и натиснете START. По избор: добавете сливите и ябълките, натиснете BAKE програма, натиснете TEMPERATURE и задайте 80 °C и време 20 мин. Когато готвенето свърши, Multicooker автоматично преминава в режим KEEP WARM.
5. След като готвенето приключи, изключете уреда от кабела.Накрая можете да добавите малко кимион, риган и червено вино.

 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.