Пилешка / Телешка супа

125 г. пилешки гърди/говеждо месо

2 л. вода

1 морков

1 глава лук
1 връзка магданоз

1 стрък целина

1 скилидка чесън

½ праз лук

сол на вкус

1 лъжичка Вегета

черен пипер

листа дивисил

 

Заготовка: 10 минути
 
Порции: 4   
 
Program: BOIL/STEW  
 
Готвене: 1 час 45 минути
 
Начин на приготвяне:
1. Сипете 2 л. вода в съда за готвене и сложете пилешко/говеждо месо.
2. Натиснете MENU бутона, изберете програмата BOIL. Задайте време за готвене 10 минути и затворете капака. Натиснете бутона START. След като приключи предишната програма, изберете програмата STEW и задайте 40 минути време за готвене. Затворете капака.
3. Добавете всички зеленчуци, солта и вегетата и задайте програма STEW с време за готвене 40 минути. Сервирайте с макарони, сготвени по-рано в Mulicooker.
 

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Нашият сайт се преглежда най-добре с последната версия на Microsoft Edge, Google Chrome или Firefox.