С Philips Airfryer ти наистина пържиш с въздух!

80% по-малко мазнина

  Здравословно готвене

  с технологията RapidAir

  Уникалната технология Rapid Air ти позволява да пържиш с въздух и да приготвяш храна, която е винаги хрупкава отвън и креха отвътре. Това означава, че можеш да използваш по-малко манзина в сравнение с обикновените фритюрници и по-точно само половин супена лъжица.
  Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.: 549.00лв

  Технология Rapid Air

  Уникалната технология Rapid Air ти позволява да пържиш и печеш с малко или без никаква мазнина.

  Настройки на температурата

  Температурните настройки ти позволяват да избереш желаната от теб температура за готвене (до 200 градуса).

  Настройки на времето за готвене

  Интегрирания таймер ти позволява да зададеш времето за готвене до 30 минути. Включва и функция за автоматично изключване.

  Запаметяване на настройките

  Запази настройките на любимите си ястия, за да можеш следващия път да приготвиш любимата си рецепта с натискането на 1 бутон!

  Капацитет на готвене

  Висок капацитет от 1,2 кг (5-8 порции).

  Дигитален дисплей

  С дигиталния дисплей можеш да контролираш температурата и времето на готвене за изключителни резултати.

  Как работи технологията

  Rapid Air?

  Уникалната комбинация от горещ въздух, циркулиращ бързо и оптимална температура ти позволява да пържиш и печеш разнообразие от ястия. Факта, че ти пържиш използвайки само въздух, прави храната по-здрословна и гарантира по-малко миризми в кухнята.

  Програми за готвене

  С Airfryer можетеш да готвиш почти всичко - и то бързо. От пържени картофки до пиле, кифлички или зеленчуци на скара, с по-малко мазнина и повече хранителни вещества. Капацитетът на Airfryer за пържене и печене е невероятен - така е, докато не опиташ.

  Разгледай

  гамата

  и избери подходящия

  за теб модел

   

  Виж всички модели

  Апликация с рецепти за Airfryer

  Свалете апликацията сега от App Store или Google Play

  Апликация с рецепти за Airfryer

  Имаш някакви въпроси относно Airfryer? Виж отговорите по-долу

  Какво мога да приготва във Philips Airfryer?

  Във Philips Airfryer можеш да се подготвиш различни вкусни храни като пържени картофки, закуски, червено и бяло месо. Можете също така да го използваш, за да приготвиш по-разнообразни ястия, като тапас. Също така можеш и да печеш сладки в него!

  Месни ястия
  Пиле, говеждо и повечето ястия, които обикновено са пържени, печени на скара или запечени.
  Зеленчуци
  Зеленчуци на скара, като например тиквички, царевица или чушки, могат да бъдат приготвени в Airfryerr. Зеленчуци, които обикновено са готвени или приготвени на пара, като моркови, боб и броколи, не могат да бъдат приготвени в Airfryer.
  Замразени храни
  Замразени картофени продукти и закуски могат да бъдат приготвени в Airfryer. Не е необходимо да се размразяват замразени продукти преди да се приготвят в Airfryer. Замразените продукти се нуждаят от малко по-дълъг период за подготовка, но това няма да повлияе на крайния резултат. Температурните настройки ви дават възможност да изберете най-добрата температура за всеки продукт.
  Множество ястия
  Възможно е също така да подготви едновременно две различни ястия в Airfryer. Просто поставете разделителя в уреда и го напълнете от двете страни с различни съставки, например пилешки кълки от едната страна и картофи от другата. Уверете се, че температурата на готвене е подходяща и за двете ястия.

  Защо Airfryer е по-добър от обикновения фритюрник?

  За разлика от обикновния фритюрник, във Philips Airfryer не трябва да използваш олио за пържене, за да приготвиш вкусна храна. Airfryer пържи храната, като циркулира горещ въздух, използвайкти технологията RapidAir.

  Благодарение на тази технология пържените картофки съдържат до 80% по-малко мазнина в сравнение с обикновения фритюрник. Когато приготвяте домашно приготвени пържени картофки, процента мазнина може да достигне ниво от едва 1.5%.
  След като никакво олио за пържене не е необходимо, готвенето на храна във Philips Airfryer отделя по-малко миризми в сравнение с обикновения фритюрник.

  Колко добре са сготвени продуктите във Philips Airfryer?
  Philips Airfyer ти предоставя храна, която е хрупкава отвън и крехка отвътре. Това прави уреда идеален за приготвянето на пържени картофки и закуски.
  Външната страна на повчето продукти, като заленечуци, бяло и червено месо е леко хрупкава след приготвяне.

  Мога ли да използвам хартия за печене или алуминиево фолио в Airfryer?

  Да, можеш да използваш хартия за печене или алуминиево фолио в Airfryer.

  1. Как да използвам хартия за печене в Airfryer?

  Можеш да използваш хартия за печене в тава, при условие, че тя не стърчи извън уреда. Увери се, че тя никога не стърчи извън ръба на кошницата.

  2. Как да се използвам алуминиево фолио в Airfryer?

  Използвай възможно най-малко алуминиево фолио и се увери, че има достатъчно пространство около храната, за да позволи на въздушния поток да преминава.


  Забележка: Никога не поставяй хартия за печене или алуминиево фолио в Airfryer без наличието на храна в него - хартията за печене / алуминиевото фолио ще се засмуче към нагревателя и може да предизвика пожар. Също така се увери, че хартията за печене или алуминиевото фолио е малко по-голяма от храната, която готвиш.

  Защо външната част на Airfryer загрява при употреба?
  Външната част на Airfryer загрява, защото топлината отвътре се насочва към външните стени. Това е нормално. Всички дръжки, копчета и бутони, които трябва да докосваш по време на употреба ще останат хладни за безопасна работа.
  Тигана и кошницата винаги ще бъдат горещи, когато уредът е включен, за да бъде храната добре приготвена. Тигана и кошницата винаги ще са горещи на допир - използвай ръкохватки.
  От уреда излиза бял дим.

  Когато съставките имат висок процент мазнина, Airfryer събира излишното олио или мазнина в тигана. Ако тази мазнина се загрее, тя може да генерира бял дим. Това не влияе нито на уреда, нито на резултата.За да предотвратиш белия дим, моля, обърни внимание на следното:
  1. Не приготвяй високо мастни храни като колбаси или други богати на мазнини меса във Airfryer.

  2. Почисти тигана веднага след приготвяне на мастни храни. Сложи си кухненските ръкавици и използвай кухненска хартия, за да избършеш мазнината от дъното на тигана. Ако оставиш мазнината да се охлади, тя може да се кондензира по дъното на тигана. Тогава те ще бъде по-трудна за почистване.

  Колко време отнема на уреда да се охлади, за да мога да го прибера?
  Ние те съветваме да оставиш Airfryer да изстине, преди да го прибереш. Можеш да ускориш процеса на охлаждане, като извадиш тигана от уреда след употреба. Когато извадиш тигана, охлаждането отнема между 30 и 45 минути.
  Можеш да охладиш тигана, като го напълниш със студена вода.

  Може би се интересуваш и от…

  Viva Collection Многофункционален уред за готвене

  Viva Collection Многофункционален уред за готвене

  от 209.00лв
  • 5 л
  Overall rating 5.0 / 5
  3
  HD3037/70
  Avance Collection Пасатор

  Avance Collection Пасатор

  от 149.00лв
  • Promix 800 W, метална ос
  • SpeedTouch с турбо функция
  • XL кълцаща приставка, бъркалка, кана
  HR1672/90
  Регистрирайте се и спечелете!