Емблема на Saeco

Kафемашини Saeco

Автоматични кафемашини Saeco

 

Автоматичните кафемашини ви предоставят чаша след чаша кафе, направено от кафеени зърна, прясно изпечени и смлени с натискането на 1 бутон. От еспресо до капучино, лате или макиато с прясно разпенено мляко от включената в машината приставка за разпенване на мляко. Също така, можете да персонализирате кафето според вашите предпочитания, за да постигнете вкуса, който винаги сте желали - всеки път.

 

Открийте автоматичните кафемашини Saeco

Ръчни кафемашини Saeco

 

Ръчните кафемашини използват смляно кафе или предварително дозирани кафе капсули, изискват ръчно зареждане на ръкохватката и приготвят еспресо, така както би го направил професионалния бариста! Можете да използвате и класическата приставка за разпенване на мляко (pannarello), за да направите капучино или лате макиато.

 

Открийте ръчните кафемашини Saeco

Само от Saeco

първата напълно автоматична

Saeco – Първата автоматична кафемашина в света

 

Saeco изобрети първата автоматична кафемашина през 1985 г., позволявайки на хората по света да се наслаждават на автентично италианско кафе в уюта на собствената си кухня. Първото от многото технологични нововъведения в 30-годишната история на Saeco.

Сертифициран от VDE цикъл за почистване на мляко

Сертифициран от VDE цикъл за почистване на каната за мляко

 

Хигиена без усилия. Автоматичният цикъл за почистване на канта за мляко на Saeco разполага с така престижния печат на одобрение от VDE – една от водещите европейски асоциации в областта на технологията и науката. Възможностите за бързо почистване и почистване с пара премахват следите от мляко в каната след всяка употреба. Това не само гарантира капучино със съвършен вкус, макиато или лате, но и хигиена на най-високо ниво.

 

 

110 патента

110 патента

 

Saeco винаги са били отдадени на високото качество и стилния дизайн на кафе машините, които се явяват огледално отражение на действителните процеси и техники, използвани от специалистите баристи. В създаването на съвършения процес на правене на еспресо има и научен елемент, който всеки опитен италиански бариста прави инстинктивно, със сърцето си. Благодарение на 30-годишната история на иновации на Saeco, довела до патентоването на 110 технологии, можете да повторите същия процес у дома, лесно и без усилия, с едно натискане на бутон.

Историята на Saeco

Открийте другите ни марки

Щракнете върху логото за повече информация

Открийте другите ни категории

Автоматични кафемашини Philips

Машини за филтърно кафе Philips