Насладете се на перфектното кафе по всяко време

 

С автоматичната кафемашина Incanto се наслаждавате на вкусно кафе по всяко време, благодарение на 100% керамични мелачки, които не изгарят кафените зърна.

 

Научете повече

 

Кафе

Изглед
Мрежа
Списък
Тип продукт
Цена
Автоматични машини за еспресо
Автоматични машини за еспресо Saeco
Ръчни машини за еспресо Saeco
Машини за филтърно кафе
Функции
Стъклена кана

Каната за филтърно кафе Philips Aroma е направена от стъкло и създадена да запазва максимално вкуса на филтърното кафе.

Термо-кана

Термичната кана на вашата машина за филтърно кафе ще запазва кафето ви горещо за по-дълго време и ще съхранява аромата, вместо да използва плоча за нагряване под каната, както е при кафемашини със стъклени кани.

AromaSwirl

Интелигентният накрайник на машината за филтърно кафе завърта кафето, докато то се стича в стъклената кана, като по този начин разпространява равномерно аромата. Без повече слабо кафе в последната чаша. Тази функция гарантира, че първата и последната чаша ще бъдат еднакво силни – и със страхотен вкус до последната капка.

Kлюч за наситеност

Патентованото превключване на интензивността ви позволява да зададете начина, по който водата изтича през тавичката за кафе: настройката за широко разпределение на водата осигурява гладък, мек вкус, докато тясното разпределение води до силен, наситен вкус.

Настройки на температурата

Тази кафе машина ви позволява да настроите температурата на кафето по ваше предпочитание. Например по-висока температура за поглъщаща топлината керамична чаша и по-ниска температура за тънка стъклена чаша или пластмасова чаша, когато сте в движение.

Настройки на силата

С функцията за избор на силата може да избирате между силно късо или слабо дълго кафе.

Керамична мелачка

Керамичните мелачки са по-добри от стоманените мелачки по много показатели: те гарантират отлично смилане, имат ненадмината трайност, изключително тихи са по време на работа и не изгарят зърната – за чист вкус.

Регулируем улей - за всички размери чаши

С повдигане или сваляне на улея или тавичката за отцеждане можете да нагласите кафемашината според размера на любимата си чаша за кафе.

Функция за предварително варене

Предварителното накисване гарантира равномерното навлажняване на кафето преди варене, за да може ароматите да се разгърнат равномерно.

Индикатор за почистване от варовик

Машината ви напомня, когато трябва да я почистите от накип със специалния препарат за премахване на накип SENSEO® или Saeco, за да се гарантира максимално дълъг живот на кафе машината.

Подходящи за съдомиялна машина части

Частите са подходящи за миене в съдомиялна машина, за лесно и удобно почистване.

Автоматично изключване

Машината се изключва автоматично, за да пести енергия.

Млечни специалитети
Вградена кана за мляко

Вградената кана може лесно да се съхранява в хладилника и винаги е готова за разпенване на мляко за вкусно капучино и много други.

Класическа приставка за разпенване на млякото

С Pannarello можете да разпенвате млякото точно по ваш вкус. Просто потопете накрайника в млякото, докато бавно движите млякото в кръгови движения. Разпенването на млякото може да продължи колкото искате, за повече или по-малко пяна.

Кафе напитки
Филтърно кафе

Намерете кафемашини, които правят филтърно кафе. Филтърното кафе се приготвя след изливането на вряла вода в хартиен филтър за кафе, в който има смляно кафе. Сервира се в чаши от 125 мл (в Герм.) до 250 мл (в САЩ) с по-изразен вкус от еспресото.

Млечни кафе специалитети

Намерете кафемашини, които могат да приготвят кафени напитки с млечна пяна – като капучино.

Еспресо

Намерете всички кафемашини, които приготвят еспресо. Еспресото се прави чрез изливането на гореща вода с температура от 88 ºC за 25 секунди, под ефективно налягане от 9 бара, през 7 грама пресовано и ситно смляно кафе, за да се получи еспресо от 25 мл, гарнирано с фин слой каймак. По-интензивно и чисто от филтърното кафе.

Материали
Пластмаса и неръждаема стомана

Стилни елементи от неръждаема стомана са комбинирани елегантно с устойчиви синтетични материали за хармоничен дизайн на кафемашината, който лесно се почиства.

Пластмаса

Синтетичните материали на тази кафемашина я правят устойчива и лесна за отваряне – направена за хора, които обичат прагматичните неща.

Почистване и поддръжка
Автоматично почистване и декалциране

Повече време за важните неща в живота: кафемашината автоматично ще се изплаква, когато се включва и изключва, и ще почиства накипа, когато е необходимо, след като вие предварително сте сложили препарат за премахване на накип в резервоара за вода

Функция за почистване на каната за мляко

Повече време за важните неща в живота: каната за мляко се почиства след всяко използване.

Съвместима с филтър за вода AquaClean

Автоматични кафемашини с патентован филтър за вода AquaClean. AquaClean гарантира, че не трябва да почиствате накипа на вашата автоматична кафемашина за 5000 чаши (2 години).

Аксесоари и части
Поддръжка

Филтри за вода, препарати за премахване на накип и още неща, които ви помагат да удължите живота на вашата кафемашина за филтърно кафе или еспресо.

Резервни части

Нещо е счупено? Тези части ще ви спестят разходите за подмяна на цяла кафемашина за филтърно кафе или еспресо.

* Препоръчителна цена на дребно. Всеки търговец на дребно определя своя собствена цена.

Последни гледани продукти

Може да ви заинтересува